Begeleiding bij hormonale vraagstukken

De Vrouwkundige heeft de opleiding tot Care for Women specialist succesvol afgerond in 2021 en is sindsdien bekwaam om vrouwen met hormonale problematiek te begeleiden. Word je gek van moodswings, opvliegers, snelle irritaties, alleen willen zijn of hoe jouw lichaam verandert onder invloed van hormonen? Dan ga ik met jou in gesprek en gaan we samen kijken hoe je je weer goed kunt voelen. Door middel van aanpassingen in voeding en levensstijl en aanvullen van tekorten, verminderen je klachten.

Heb je last van mentale of lichamelijke klachten door je cyclus of zit je in het algeheel niet lekker in je vel en gaat het niet over met 'gewoon een nacht goed slapen'? Dan kan ik je zeker helpen!

Ook voor klachten rond de overgang en gezond en verantwoord ouder worden ben je bij de Vrouwkundige op de juiste plek.

Menstruatieproblematiek / PMS

Voor al die rotklachten die je elke maand weer om de oren vliegen. D.m.v. een vragenlijst en een gesprek gaan we kijken waar winst te behalen is.
Boek consult

Overgang / Menopauze

Voor je vragen en klachten bij de overgang. Is het echt allemaal hormonaal? Waar wil jíj wat aan doen?
Boek consult

Gezond zwanger worden en zijn

Over hopelijk snel en verantwoord zwanger worden en informatie over waar je op moet letten en wat je moet regelen. Je partner is ook altijd welkom!
Boek consult

Marijke begrijpt het lichaam en de hormoonwerking en de ongemakken, ze geeft kundig advies waarmee je aan de slag kunt. Ze is een fijn persoon, waarbij ik me direct op mijn gemak voelde. Ze stelt de goede vragen en heeft mij goed geholpen bij mijn bloederige, pijnlijke menstruaties. Jessica, 32 jaar