Overzicht consulten

Hieronder het overzicht van en een korte uitleg over de verschillende consulten die te boeken zijn bij de Vrouwkundige. De tarieven gaan uit van het aantal minuten zoals genoteerd. Eventuele vervolgconsulten kunnen langer of korter duren, dit hangt af van je klachten en het behandelplan. Wanneer een afspraak minder dan 48 uur van tevoren wordt afgezegd worden de kosten in rekening gebracht.

Let op: afhankelijk van het type consult en uw zorgverzekering kan het zijn dat de kosten hiervan deels of geheel worden vergoed.

Kom je er niet uit? Bel gerust met Marijke, de Vrouwkundige!

Anticonceptie informatie

Wanneer je meer informatie wilt over verschillende vormen van anticonceptie en een passende vorm voor jou. Voorafgaand aan het voorschrijven van een vorm dien je altijd eerst goed voorgelicht te zijn. Met dit consult kan je een goede keus maken die bij jou past.
Tarief € 60,00 (30 minuten) Boek consult

Plaatsen / verwijderen anticonceptie (ook poging)

Het verwijderen en/of plaatsen van implanon/spiraal. Zou je meer tijd willen tijdens de afspraak? Laat het gerust weten. Voorafgaand dien je eerst op anticonceptie informatie consult te zijn geweest voor passend advies.
Tarief € 75,00 (45 minuten) Boek consult

Gezond zwanger worden

Over hopelijk snel en verantwoord zwanger worden en informatie over waar je op moet letten en wat je moet regelen.
Tarief € 80,00 (60 minuten) Boek consult

Mensturatieproblematiek / PMS

Voor al die k*tklachten die je elke maand weer om de oren vliegen. D.m.v. een vragenlijst en een gesprek gaan we kijken waar winst te behalen is.
Tarief € 80,00 (60 minuten) Boek consult

Overgang / menopauze

Voor je vragen en klachten bij de overgang. Is het echt allemaal hormonaal? Waar wil jíj wat aan doen?
Tarief € 80,00 (60 minuten) Boek consult

Vervolgconsult

Voor elk volgende consult na de intake wordt dit bedrag in rekening gebracht met uitzondering van het plaatsen of verwijderen van anticonceptie (ook poging).
Tarief € 40,00 (30 minuten)