Gezond zwanger worden en zijn

Over hopelijk snel en verantwoord zwanger worden en informatie over waar je op moet letten en wat je moet regelen. Je partner is ook altijd welkom!

Ook het eventuele verwijderen van een hormoonstaafje of spiraaltje kan bij de Vrouwkundige.

Verloskundige hulpverlening

Voor wanneer je met extra vragen zit en eens wilt sparren, zorgen wilt kunnen uitspreken en zoekende bent naar jouw nieuwe rol als ouder.

Verloskundig hulpverlener

Sinds 2017 ben ik werkzaam als verloskundige. Dit werk doe ik met passie, en daarom ik wil graag extra aandacht bieden aan de cliƫnten die daar behoefte aan hebben. Ik bied je, als Vrouwkundige, daarom tijd aan in een consult om je onzekerheden, valkuilen en tegenslagen bij een zwangerschap te bespreken zodat we in overleg met jou een plan kunnen maken dat bij je past. Op deze manier begeleid ik je in een prettigere zwangerschap, een bevalling vol zelfvertrouwen en een evenwichtigere kraamtijd. Zo maak je een vliegende start als (toekomstige) ouder!

De Vrouwkundige biedt geen begeleiding tijdens de volledige zwangerschap, daarvoor verwijs ik graag naar mijn bekwame collega's van de verloskundigepraktijk bij jou in de buurt.

Je kunt bij de Vrouwkundige wel terecht voor een second opinion, aanvullende informatie of extra begeleiding door de zwangerschap heen of in de kraamtijd.